woensdag, 27 november 2013

Nox' Partybox

Een paar weken geleden deed Bastiaan van Nox Spellenzolder de volgende oproep:

Gegroet,

Het einde van het jaar nadert weer met snelle schreden. De donkere dagen worden langer, oudere mannen met witte baarden en een vrijgevig hart duiken op in ons land. Mat andere woorden, het is weer bijna December!
En omdat ik veel enthousiaste reacties heb mogen ontvangen over de top 10 & twee top 5's van vorig jaar, wilde ik jullie ook dit jaar weer voorzien van mijn persoonlijke favorieten.
De formule zal aangepast worden, zodat ik niet elk jaar dezelfde spellen in deze 3 filmpjes zet. Ik ga gewoon een top 10 / 5 maken van bordspellen die ik in 2013 heb gespeeld, in de volgende drie categorieën:

1. Top 10 "Bordspellen",
2. Top 5 "2-Speler Spellen",
3. Top 5 "nog nader te noemen".

Ik wil voor deze laatste top 5 de coop spellen en party spellen zoals The Resistance in het zonnetje zetten. Spellen die de spelers laten samenwerken als een hecht team, of juist in teams tegenover elkaar zetten, maar wel iedereen naar binnen zuigen! Spellen die veel focus leggen op het "samen spelen".

Mijn vraag aan jullie:
Hoe zal ik deze top 5 noemen?

:ster: :ster: Ik zie jullie reacties graag tegemoet! :ster: :ster:

En de winnaar.... die mag tegenover iedereen verkondigen dat hij of zij degene is die deze top 5 heeft mogen benamen! En de daarbij behorende lof en hulde in ontvangst nemen. 

 

Lees nu nog eens de laatste zin hierboven. Dus bij deze: DAMES EN HEREN, IK HEB GEWONNEN MET MIJN INZENDING ! IK KOOS VOOR DE TITEL NOX' PARTYBOX ! JABBEDABBEDOE !

Gelukkig blijf ik met mijn beide voeten op de grond.

Het filmpje kan je hier bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=uaFNiTx9IAQ

 

De commentaren zijn gesloten.