maandag, 04 november 2013

Het Stenen Tijdperk komt tot leven!

Er waren eens, heel lang geleden toen de mensen nog seks hadden in hutjes met strooien daken, een aantal werkers. Ze werkten van ’s morgens tot ’s avonds. De ene werker ging hout hakken in het bos, een andere werker ging voedsel zoeken, nog een andere werker ging op zoek naar gereedschappen. Zo werden de taken elke dag mooi verdeeld.

In het midden van het bos stond een sekshut. In de sekshut plantten de werkers zich voort. De hieruit ontstane kinderen werden meteen ingezet om ook mee te gaan werken. Tegenwoordig heet dit kinderarbeid. In het stenen tijdperk was dit echter de normaalste zaak ter wereld.

Eén van deze tewerkgestelde kinderen was Meeple. Ze noemden hem Meeple omdat hij eruitzag als een meeple. De vader van Meeple had vroeger nog gewerkt op een boerderij in Agricola, dus hij had voldoende werkervaring. Deze ervaring zou hij nu doorgeven aan zijn eerstgeboren zoon, Meeple. Meeple werd aangeduid als jager.

Op een dag kwamen de werkers thuis na een vermoeiende werkdag in de goudmijnen. Met een knorrende en lege maag zaten ze aan tafel te wachten op de jager Meeple. Plotseling werd er op de deur geklopt. Na een teleurstellende jacht kwam Meeple binnen met lege handen en ging meteen uithuilen bij zijn vader.

Meeple: “Papa, ik ben uitgehongerd!”

Papa: “Dag Uitgehongerd. Ik ben papa!”

Meeple: “Papa, ik ben serieus!”

Papa: “Serieus? Ik dacht dat je Uitgehongerd was?”

Meeple: “Jij bent zeker de leukste thuis?”

Papa: “Nee, ik ben papa.”

Commentaren

loooool, ge krijgt altijd wel een glimlach op m'n gezicht, en da's toch altijd leuk in dit al te serieuze leven ;) Merci daarvoor!

Gepost door: Pieter | maandag, 04 november 2013

Reageren op dit commentaar

Graag gedaan :) Altijd leuk om wat positieve feedback te krijgen, dat geeft me moed om door te gaan :p

Gepost door: ditterio | maandag, 04 november 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.