maandag, 28 oktober 2013

De IKEA-zak

De blauwe IKEA-zak is een schitterende uitvinding. Ik gebruik de IKEA-zak altijd om mijn spellen mee te vervoeren. Vooraleer ik naar mijn bezoek vertrek, sta ik voor mijn spellenkast en selecteer ik de meest geschikte spellen. Hierbij hou ik rekening met het aantal en het type mensen waarmee ik spellen zal spelen. Deze spellen worden mooi gestapeld in mijn IKEA-zak. Ik neem altijd veel te veel spellen mee, dan kan er ter plaatste nog worden gekozen. De IKEA-zak is naast de IKEA-kast (waarin al mijn spellen staan) de beste uitvinding van IKEA. Ik wil IKEA dan ook graag bedanken voor hun stevige IKEA-zak.

ikea.jpg

Aan de directie van IKEA: Gelieve contact met mij op te nemen om een vergoeding af te spreken voor deze reclame. Zonder dank!

Commentaren

Zo heb ik een hele tijd een grote schoendoos gebruikt om kleine kaartspelletjes en Bang mee te nemen naar feestjes en vrienden. In de doos zitten nu nog de spelletjes al neem ik tegenwoordig een paar andere spellen mee zoals King of Tokyo die het overal eigenlijk wel goed doet.

Gepost door: WTULTC | maandag, 28 oktober 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.