woensdag, 04 september 2013

Wouter wint GGC seizoen 5

Dit seizoen (van 1 maart 2013 tot 31 augustus 2013) werden er drie schitterende prestaties geleverd. Anderlecht werd alweer landskampioen Voetbal, Rafael Nadal won alweer op Roland Garros en Wouter won alweer de Grote Gezelschapspelen Cup.

DSC_0338.JPGJa, u leest het goed, voor de tweede keer op rij wint Wouter D’Haeseleer de Grote Gezelschapspelen Cup (=GGC). Hierdoor blijft de GGC-wisselbeker nog een seizoen langer in Goeferdinge. Pieter Van Conkelberge pakt zilver en Karolien De Brouwer pakt brons. Net als in seizoen 4 stond er ook dit spellenseizoen geen maat op Wouter. Wouter wordt de eerste deelnemer die twee GGC-seizoenen weet te winnen. Proficiat!

Wouter zette in zijn eerste spel van dit seizoen meteen de puntjes op de i door El Grande te winnen. Daarnaast behaalde hij met zijn team twee overwinningen in Time’s Up. Zijn vertolking van Ilse De Meulemeester was schitterend. Naast een goede uitbeelder is Wouter ook een goed bluffer. Hij won verschillende spelletjes Perudo. In zijn eerste worker placement spel De Koningsburcht ging hij resoluut voor de grote gebouwen. Hierdoor versloeg hij twee ervaren spelers en voegde een overwinning toe aan zijn palmares. In Bang! schoot hij zich als Outlaw naar de overwinning. Dit kunstje deed hij later nog eens over. Dit keer won Wouter als hulpje van de sheriff. Op zijn allerlaatste speeldag in dit seizoen toonde hij nogmaals dat hij de verdiende winnaar van de GGC is door het spel Jamaica te winnen. Zijn situatie zag er nochtans lange tijd belabberd uit, maar hij sloeg terug en won meer dan verdiend!

Op 1 september 2013 is het zesde seizoen van de GGC van start gegaan. Voorlopig is het echter nog wachten op de eerste speeldag. Eén ding staat echter al vast: Wouter wordt ook dit seizoen de te kloppen man!

 

De commentaren zijn gesloten.