donderdag, 11 juli 2013

Spellenclub De Strateeg

Slechts 1,5 euro per persoon. Dat is goedkoper dan een parkeerplaats, dat is goedkoper dan een brood, dat is goedkoper dan een pint bier, dat is goedkoper dan een quizavond, dat is veel goedkoper dan een spel aankopen, dat is goedkoper dan een dvd huren, dat is zelfs goedkoper dan een datingsite. Anderhalve euro is de prijs voor een bezoek aan spellenclub De Strateeg!

Spellenclub De Strateeg is een spiksplinternieuwe spellenclub in Moortsele. De plaats waar de spellenmagie zal plaatsvinden: Zaal De Ganck, Sint-Antoniusplein 10, Moortsele (Oosterzele). Vlot bereikbaar met de fiets en met de wagen.

De eerste speeldag zal doorgaan op zondag 28 juli 2013 van 14u tot 18u. Daarna zal er elke vierde zondag van de maand een speelnamiddag worden georganiseerd. Joepie!

De spellenclub werd opgericht door drie enthousiaste bordspelliefhebbers Eline, Edith en Pieter. Zij staan nu al te popelen om hun uitgebreid gamma bord- en kaartspellen met de glimlach aan jullie voor te stellen.

De liefhebbers van het betere spel hebben deze datum waarschijnlijk al lang in hun agenda gezet. De twijfelaars onder jullie mogen nog even verder lezen.

Je speelt niet graag bordspellen?

Dat is verschrikkelijk nieuws, maar geen nood, er is nog niets verloren. Waarschijnlijk ben je jouw ware spel nog niet tegengekomen. Ik ben er echter van overtuigd dat jouw ultieme spel in de collectie van De Strateeg zal zitten. Ze hebben namelijk een heel uitgebreide en gevarieerde spellencollectie. De vriendelijke uitleggevers zullen je met veel plezier wegwijs maken in je zoektocht naar een spel dat je wel leuk vindt.  

Je leest niet graag spelregels?

Je hoeft geen spelregels te lezen. De sympathieke medewerkers zullen zorgen voor een duidelijke spelregeluitleg. Veel makkelijker dan thuis een uur zitten te ploeteren op nieuwe spelregels.

Je houdt niet van grote bijeenkomsten?

Sociaal zijn kan je leren. Het is een stap die je moet overwinnen. Een cursus Vrienden Maken bij het Rode Kruis kost ongeveer 25 euro. Bij spellenclub De Strateeg betaal je slechts anderhalve euro en krijg je er gratis een heleboel vrienden bij.

Je woont veraf?

Maak er eens een leuke gezinsuitstap van en zak af naar het pittoreske dorp Moortsele. Neem zeker een bezoek aan spellenclub De Strateeg. Je zal er sneller zijn dan je denkt, want iedereen staat toch in de file op de E40 richting kust!

Je vraagt je af wat de meerwaarde is van een spellenclub?

Je leert nieuwe spellen kennen, je maakt nieuwe vrienden, maar vooral: je zal een plezante namiddag beleven. “Life is more fun if you play games!” Zeg dat Roal Dahl het gezegd heeft!

 

Commentaren

Je ziet dat je in de marketing zit :)
en ik moet zeggen, je doet dat goed :)
Wij willen ook wel eens komen spelen!

Karolien en Wouter

Gepost door: karolien de brouwer | donderdag, 11 juli 2013

Reageren op dit commentaar

Bedankt voor de gratis reclame Dieter!

Gepost door: Eline | donderdag, 11 juli 2013

Reageren op dit commentaar

@Karolien en Wouter: Ik ben blij dat mijn studies marketing eindelijk eens van pas komen :) Komen jullie 28 juli naar de spellenclub?

@Eline: Dat is heel graag gedaan!

Gepost door: ditterio | donderdag, 11 juli 2013

Reageren op dit commentaar

Laatste tijd aardig wat nieuwe spellenclubs in België. Soms denk ik als Nederlander dat een spellenclub oprichten makkelijker van de grond komt in België dan in Nederland. Wellicht een interessant stuk voor je volgende artikel op je blog. Voor mij is je club wel te ver weg natuurlijk, maar gelukkig zit ik wel bij een spellenclub in Nederland (Roll the Dice, Veldhoven).

Gepost door: WTULTC | donderdag, 18 juli 2013

Reageren op dit commentaar

Ik heb zelf nog geen spellenclub opgericht. Spellenclub De Strateeg is opgericht door vrienden van mij. Het is wel een leuk idee om hierover een bericht op mijn blog te plaatsen. Ik laat het even bezinken, bedankt voor de tip!

Gepost door: ditterio | vrijdag, 19 juli 2013

Reageren op dit commentaar

Als bonus krijg je 10% korting op alle aankopen in spellenspeciaalzaak De Spelgezel te Gent als je je lid maakt van onze spellenclub!

Gepost door: De Strateeg | dinsdag, 23 juli 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.